COMENTARIU Sorin Avram: Fotbalul românesc, fără scăpare! Mediocrul şef, Răzvan Burleanu, şi băiatul lui ”tata Puiu” merg mai departe

Federaţia Română de Fotbal merge mai departe. Merge mai departe cu Edward Iordănescu şi cu tupeul marcă înregistrată al preşedintelui Răzvan Burleanu, care după prestaţiile catastrofale din Liga Naţiunilor a declarat: ”Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru”.

1672 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram:  Fotbalul românesc, fără scăpare! Mediocrul şef, Răzvan Burleanu, şi băiatul lui ”tata Puiu” merg mai departe

Fotbalul românesc, fără scăpare! Mediocrul şef, Răzvan Burleanu, şi băiatul lui ”tata Puiu” merg mai departe

În loc să iasă în faţa presei şi să dea explicaţii, Răzvan Burleanu s-a ascuns în spatele unui comunicat de presă în care a înghesuit nişte cuvinte dresate să dea din coadă şi să sune bine. Domnul Burleanu susţine că nu poate accepta mediocritatea, dar mediocritatea este la ea acasă la sediul FRF, unde stă de la masă şi bea cafele şi sucuri cu toată conducerea forului care conduce fotbalul românesc pe ultimul drum. Faptul că umbli mereu îmbrăcat la patru ace şi ai grijă să-ţi aranjezi tot timpul ochelarii care-ţi oferă aerul unui intelectual şi pe care-i asortezi cu limba de lemn de cireş nu înseamnă că poţi păcăli lumea că eşti mai mult decât un mediocru. Iar o conducere a FRF mediocră nu poate numi decât un selecţioner mediocru. Care, la rândul lui, nu poate face decât o echipă de mediocri. O misiune foarte uşoară, dat fiind faptul că mediocritatea domină campionatul intern. În plus, mediocritatea asta se strecoară în bagajul fiecărui jucător român atunci când acesta este transferat în străinătate.

În comunicatul în spatele căruia s-a ascuns ca un politician căutat de DNA după ce a fugit din ţară, mediocrul şef, Răzvan Burleanu, spune că a ”avut o discuţie cu Edward Iordănescu şi am decis să continuăm colaborarea. Cred cu tărie că Echipa Naţională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! Cu mult mai multă muncă şi sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu şanse reale de calificare la turneele finale”. Care ”din nou”, în condiţiile în care de când conduce FRF, domnul Burleanu nu a construit decât nişte structuri şi evenimente de pe urma cărora domnia sa şi cei împreună cu dânsul să trăiască pe picior mare. Şi a mai construit câteva castele de nisip care s-au dărâmat la prima trecere pe lângă ele a mingii expediate de jucători modeşti din Muntenegru sau Armenia.

De la Răzvan Burleanu, care tocmai a fost reales la al ”n”-lea ”congres” în aplauzele şefilor de echipe comunale drept mulţumire pentru că le-a oferit trei mingi şi două plase porţi, nu poţi avea pretenţia să-şi ceară scuze şi să-şi prezinte demisia. Ar fi şi culmea, că doar domnul Burleanu nu este la primul eşec de proporţii. Totuşi, de la Iordănescu junior, care pozează într-un om cu o doză de bun simţ peste medie, te-ai fie aşteptat la altceva. Numai că nu trebuie uitat că acesta este băiatul lui tata, ”tata Puiu”, iar tatăl domniei sale a fost de acord ca unul dintre stadioanele Patriei, chiar dacă cel de la Voluntari, să-i poarte numele încă din timpul vieţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici