COMENTARIU Sorin Avram: Ironia lui Marcel Ciolacu la adresa lui Mircea Geoană, o gafă

1962 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Ironia lui Marcel Ciolacu la adresa lui Mircea Geoană, o gafă

COMENTARIU Sorin Avram: Ironia lui Marcel Ciolacu la adresa lui Mircea Geoană, o gafă

După ce Mircea Geoană a declarat că Marcel Ciolacu i-ar fi propus să candideze la Preşedinţia României având susţinerea PSD, premierul PSD a reacţionat astfel:  „Eu sunt preşedintele PSD. Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. În acest moment vă spun cu toată sinceritate că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inima de pesedist, de membru fondator de 30 şi de ani, niciodată PSD-ul şi eu personal, nu că nu am să propun, nici nu o să îmi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD”. Da, aceasta este declaraţia unui prim ministru şi a preşedintelui celui mai mare partid din România. Totuşi, nu prea pare o declaraţie făcută de cineva aflat la vârful politicii, pentru că în politică niciodată nu trebuie să spui niciodată.

Dacă s-ar fi oprit la această declaraţie ar fi fost bine pentru domnia sa, pentru Guvern şi pentru PSD, însă Marcel Ciolacu a continuat spunând: „După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”. Ei, aici Marcel Ciolacu a fost doar Marcel Ciolacu, un simplu cetăţean care bea o bere la pet de 2 litri, mai sparge câte o sămânţă de bostan şi se uită la televizor cum ţipă Diana Şoşoacă la toată lumea care-i iese în cale ori la cea despre crede domnia sa că-i va ieşi în cale. Cu astfel de ironii, domnul Ciolacu nu ar fi primit nici la concursurile săteşti de genul ”Să zicem că iUmor”.

Presupunând că domnul Geoană a minţit de-a dreptul sau o fi ”îmbunătăţit” informaţia, domnul Ciolacu tot nu ar fi trebuit să umble la valiza cu ironii achiziţionate la reducere. Totuşi, Mircea Geoană este numărul 2 în NATO şi se presupune că are o serie întreagă de relaţii sus puse care la un moment dat i-ar putea fi de folos premierului României, preşedintelui celui mai mare partid din România ori poate chiar viitorului preşedinte al acestei Ţări.

Dar dacă sondajele de opinie îl vor da în continuare favorit pe Mircea Geoană pentru a ocupa cea mai înaltă funcţie în Statul Român, iar partenerii strategici îl vor suna pe Marcel Ciolacu pentru numărul 2 din NATO şi acesta va ceda? Ce va face domnul Ciolacu, se va ascunde printre dealurile Buzăului de ruşine? Nicio şansă, pentru că Diana Şoşoacă cu telefonul mobil în mână îl va găsi şi acolo, îl va filma şi va face o postare ţipată pe TikTok.

În acelaşi timp, fără să vrea, evident, Marcel Ciolacu a pus încă o piatră la soclul Dianei Şoşoacă, pe care aceasta s-a urcat pentru a chema poporul la lupta cea mare. Unii or fi tras concluzia că doamna Şoşoacă este foarte importantă şi că, de frică ori pentru că Ţara are nevoie de domnia sa, preşedintele PSD chiar îi propune funcţia de prim ministru. Mulţi văd, însă nu toţi pricep. Nici măcar ironiile mai puţin reuşite.

În calitatea sa de Marcel Ciolacu, Marcel Ciolacu a făcut o glumă nereuşită. Însă, în calitatea sa de premier şi de preşedinte al celui mai mare partid din România acesta a făcut o gafă. Noroc că până la alegeri mai este, iar lumea uită, pentru că are altele pe cap. Plus că vor veni şi altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici