COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Bucureşti, capitala Absurdistanului...

1231 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Bucureşti, capitala Absurdistanului...

COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Bucureşti, capitala Absurdistanului...

Primarul General Nicuşor Dan a solicitat în scris Curţii de Apel Bucureşti să-i răspundă dacă suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2-6, este sau nu legală.

Suspendarea despre care vorbim, s-a făcut de către Consiliul General al Mun. Bucureşti, la iniţiativa domnului Nicuşor Dan.

Ba, s-a şi lăudat cu asta, a făcut conferinţe de presă, s-a dat în stambă, s-a dat salvatorul Bucureştiului, mai avea puţin şi poza posterităţii marţial precum o statuie.

A fost o întreagă tevatură, coaliţia se păruia cu ea însăşi, că deh, erau şi alte interese dar, până la urmă, a făcut cum i-a cerut primarul general.

Acum, domnul Nicuşor Dan îi întreabă pe judecătorii de la CAB, dacă a făcut bine că a suspendat PUZ-urile alea.

Adică, le cere să se antepronunţe.

Pentru că da, CAB va judeca sesizările împotriva actelor administrative ale primarului general şi CGMB, inclusiv suspendarea acelor PUZ-uri.

Domnul Nicuşor Dan a inventat şi-un temei al solicitării sale, „ajutorul instituţional”.

Unde o fi găsit sintagma asta ?!

Cu siguranţă, nicăieri în altă parte decât în propria concepţie, strâmbă, despre administraţie, despre puterile statului şi raporturile dintre ele.

Absurd, e totuşi, puţin spus.

O instanţă de judecată se pronunţă asupra unei speţe dedusă judecăţii, în temeiul unei sesizări care se circumscrie exigenţelor codurilor de procedură.

Primarul general este o instituţie în sine, el trebuie să-şi asume actele sale administrative, dar domnul Nicuşor Dan trăieşte într-o realitate virtuală, populată de fantasme generate din cine-ştie-ce.

Vor afla probabil, biografii domniei sale, cândva...

Acum însă, ne arată că nu este conştient de funcţia pe care o ocupă, iar cât priveşte funcţionarea statului, are ştiinţa unui parvenit politic, nefericit dar fudul.

Domnul Nicuşor Dan are totuşi „ştiinţa” de a se ascunde de răspunderea pentru propriile fapte, în primul rând prin talentul de a nu face nimic.

A învăţat conjugarea verbului „a face”, exclusiv la viitor.  

Unii ziceau că domnul primar general, pare a fi cu capu-n flori, zăpăcit, mai tot timpul.

Nu ştiu dacă e aşa, dar văd că aberaţiile abundă în faptele şi actele administrative ale domniei sale.

Aş mai zice doar, că primarul general este depăşit de situaţie, rătăcit fără speranţă printre aspiraţii de mărire, minciuni cu iz patologic, fantasmagorii, neputinţe, umilinţe, neştiinţă, şi impostură.

E un rătăcit prin Bucureşti...    

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici