COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Hai, că dăm pe dinafară…

1486 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Hai, că dăm pe dinafară…

COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Hai, că dăm pe dinafară…

Am reuşit, cu chiu cu vai, să depăşim cifra de şapte milioane de vaccinaţi.

Nu e tocmai ceea ce visa domnul Cîţu care zicea că vom fi zece milioane în August parcă, dar mai mult de frică am mai recuperat din întârzierea care ne-a adus titlul de idioţii Europei.

Nasol, dar asta e !

Sigur, cel mai uşor este să dai vina pe încăpăţânaţii care au refuzat vaccinarea şi despre care onorabilul domn Cîţu zicea că sunt analfabeţi funcţional.

Luat de val, cu elocinţa-i proverbială, premierul benzilor desenate, şi-a dat cu dreptu-n dreptu’ şi... a înfrânt.

Serios vorbind, eu cred că vina e multiplă.

Unii sunt într-adevăr ancoraţi într-o realitate anacronică şi e clar că nu-i poţi scoate de-acolo nici cu miliţia.

Cipuri, bigoţi, extratereştrii, 5 geuri, sterilitate, malformaţii, compoziţia vaccinului, ca şi cum dacă ar cunoaşte-o ar şti despre ce-i vorba, reprezintă marotele care-i fac prizonierii propriei neputinţe.

Alţii însă n-au fost convinşi deloc de comunicarea în materie, mai ales că ea devenise apanajul politicienilor.

O grămadă de întrebări rămase fără răspuns, deşi ele erau cât se poate de pertinente şi logice, i-au făcut mai degrabă să aştepte.

N-au făcut bine şi asta i-a costat viaţa pe unii dintre ei.

Comunicarea era şi continuă să fie axată pe vaccinare ca singura soluţie şi pe înspăimântarea oamenilor cu cifrele dezastrului.

Oarecum subliminal, se continua să se spună oamenilor că-s nişte proşti.

De data asta însă, de frică şi de nevoie, oamenii s-au bulucit spre centrele de vaccinare.

Foarte bine !

Dar... am şi eu o întrebare !

Prima dată, acum vreo lună, l-am auzit pe domnul Nelu Tătaru zicând că numărul infectaţilor ar trebui multiplicat cu 5, dacă nu chiar cu 10.

Am ciulit urechile, dar atât.

Acum vreo câteva zile, l-am auzit şi pe profesorul Streinu-Cercel spunând că numărul real al celor infectaţi în România ar fi undeva pe la 60 %.

Deci, minimum vreo 10-12 milioane de oameni.

Vaccinaţii şi ei, iată, peste 7 milioane.

Păi, am cam început să dăm pe dinafară...

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici