Video Gândurile lui Cristoiu: Marcel Ciolacu a făcut listele de candidaţi ca să nu-l dea nimeni jos după alegeri

  • Publicistul Ion Cristoiu afirmă că liderul PSD Marcel Ciolacu a îndepărtat de pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie toate vocile care incomodau PNL, presa prezidenţială şi pe Klaus Iohannis.
  • Ion Cristoiu mai spune că plecarea lui Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu la PER şi candidatura acestora pe listele ecologiştilor la parlamentare nu este suficientă şi susţine că aceştia trebuie să iasă în faţă.
784 afișări

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că liderul PSD Marcel Ciolacu a îndepărtat de pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie toate vocile care incomodau PNL, presa prezidenţială şi pe Klaus Iohannis.

“Domnul Ciolacu a făcut aceste liste pentru ca, după ce PSD va obţine 5% la generale, să nu-l dea nimeni jos. Ăsta e singurul sentiment. Adică el ştie că obţine un scor mic şi a zis <hai să-i înlătur>. Dacă vă uitaţi nu există un criteriu, să-i spunem, penal. Sunt toţi cei gură mare. Oprişan a fost înlăturat pentru că de câte ori era o şedinţă de-a lor, presa era cu microfonul pe el şi Oprişan zicea ceva, pro sau contra. Viorica Dăncilă... Deci toţi cei care au fost adversari – Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu... Cum să-l scoţi pe Iulian Iancu, unul dintre cei mai buni oameni în energie. Am avut interviu cu el. E specialist în Green Deal. Bun. Şi-atunci a adus fie din gaşca lui, fie tipi ca Rafila. Îl vedeţi dvs pe Rafila ducându-se în Comitetul Politic Naţional şi luîndu-l la întrebări pe Ciolacu? Nu.(...) Au fost scoşi toţi faţă de care PNL, presa prezidenţială şi Iohannis aveau obiecţii (...) Ghinionul lui Klaus Iohannis e că nu a putut să mă treacă şi pe mine pe liste. Cred că dacă mă trecea, mă scotea Ciolacu imediat de pe liste”, a afirmat publicistul duminică seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Ion Cristoiu mai spune că plecarea lui Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu la PER şi candidatura acestora pe listele ecologiştilor la parlamentare nu este suficientă şi susţine că aceştia trebuie să iasă în faţă.

Această mişcare în sine nu e suficientă, că s-au dus la PER. Nu s-a transmis un mesaj de mare spectacol, că s-au dus acolo. Ar trebui urgent ca Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae să iasă acum în prim-plan şi să promoveze doctrina PER. Peste tot în Europa partidele ecologiste au învins, dar cu discurs ecologist. Din acest punct de vedere, PER ar putea să ia voturi de la PSD. Din PSD vor muşca două partide: PER şi Pro România, care poate să ia masiv, pentru că în timp ce pe partea dreaptă PNL a împărţit cu USR şi PMP, dincoace nu a împărţit cu nimeni.

Dacă împarte acum, PSD să fie mulţumit dacă ia 20%”, a susţinut publicistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici