Sorin Avram: Viorica Dăncilă, contracandidatul ideal pentru Răzvan Burleanu

4831 afișări
Imaginea articolului Sorin Avram: Viorica Dăncilă, contracandidatul ideal pentru Răzvan Burleanu

„Încheiem din punct de vedere financiar anul 2021 cu venituri de aproximativ 26.3 milioane de euro, înregistrăm o creştere în anul 2021, în ciuda faptului că a fost un an extrem de dificil din punct de vedere financiar, de aproximativ 20% comparativ cu 2019, dar şi cu un surplus financiar de 3,4 milioane de euro". Când au auzit o astfel de declaraţie, mai mult ca sigur că suporterii Naţionalei de fotbal a României s-au adunat în pieţele centrale din Turda, Beiuş, Năsăud, Calafat şi Mizil pentru a striga: „Bur-lea-nu te iu-bim, că ca tine nu găsim!". În opinia lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, autorul declaraţiei din debutul comentariului, pe suporterii Naţionalei îi interesează cîţi bani are forul pe care acesta îl conduce şi nu faptul că nu ne calificăm nicăieri.

Răzvan Burleanu, cel care îl critica pe Mircea Sandu că nu mai vrea să plece din fruntea fotbalului românesc, pentru a lăsa noua generaţie să ducă cel mai iubit sport pe cele mai înalte culmi ale gloriei, calcă apăsat pe urmele fostului preşedinte al FRF. Numai că în drumul său că către un nou mandat de şef al FRF, domnul Burleanu nu este însoţit şi de rezultate, ci doar de veşnicile sale promisiuni fără acoperire formulate într-un limbaj care trebuie că îi face invidioşi pe cei mai mărunţi şefi din corporaţii.  

Arogant ca toţi aroganţii care au trecut instituţii şi organizaţii pe persoană fizică, profitând de slugărnicia, nepriceperea, credulitatea ori interesul celor pe care-i conduce, domnul Burleanu se îndreaptă cu un zâmbet larg către un nou mandat de preşedinte al FRF: „Cred că voi avea cel de-al treilea mandat. Mi-aş fi dorit să am un contracandidat, există termen suficient de înscriere". Din respect pentru milioanele de iubitori ai fotbalului, domnul Burleanu putea să aibă decenţa de a mima democraţia. La cât de combinator este Răzvan Burleanu, acesta putea să aranjeze ca Viorica Dăncilă, contracandidatul de formă al lui Klaus Iohannis, să preia şefia unui club de fotbal feminin şi să o roage să se înscrie în cursa pentru şefia FRF.

După moldelul brevetat de preşedintele României, Klaus Iohannis, Răzvan Burleanu nici măcar nu ar fi trebuit să participe la o confruntare directă cu Vorica Dăncilă, pentru că la valoarea sa nu ar fi putut să se coboare la nivelul doamnei, care nici măcar nu ştie aria cercului. Bun, în cazul alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal ar fi fot vorba despre aria sferei.

„Adunarea Generală a FRF a fost convocată de Comitetul Executiv pentru data de 12 aprilie la ora 11.00, la Arena Naţională", a anunţat actualul şi viitorul preşedinte al FRF, forul conducător al fotbalului românesc fără prezent şi fără viitor.

Aşa cum fiecare ţară are conducătorul pe care îl merită, aşa şi fiecare federaţie de fotbal are preşedintele pe care îl merită. Hai România! Hai să ne lăsăm de fotbal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici