EURO 2020: Ungaria a terminat neînvinsă meciul cu Franţa

  • Cu 60.000 de oameni în tribună, Ungaria a reuşit la Budapesta să nu piardă în faţa campioanei mondiale, scor 1-1.
  • În bucuria de după deschiderea scorului, marcatorul maghiar Fiola a distrus un monitor.
  • La francezi, starurile Mbappe şi Benzema n-au niciun gol marcat, după două etape.
337 afișări
Imaginea articolului EURO 2020: Ungaria a terminat neînvinsă meciul cu Franţa

Mbappe, în menghina maghiară

Ungaria a complicat lucrurile în Grupa F a Campionatului European de fotbal. Pe ”Puskas Arena” din Budapesta, în prezenţa a 55.000 de spectatori, dintre care 5.700 de francezi. reprezentativa maghiară a remizat, sâmbătă după-amiază, cu Franţa, campioana lumii, scor 1-1.

Attila Fiola a deschis scorul în minutul 45+2. Iar după gol, ungurul a alergat ca un nebun la marginea terenului şi, în bucuria momentului, a distrus calculatorul unei jurnaliste. Franţa nu mai primise gol de 6 meciuri.

Antoine Griezmann, golgheterul ediţie trecute de la Euro, a refăcut egalitatea pe tabelă în minutul 66. Mai departe, ”cocoşii” n-au putut desface apărarea ermetică a maghiarilor, pusă pe două linii de antrenorul Italian Marco Rossi.

„A fost un meci dificil, cu o audienţă numeroasă. Noi ne-am pierdut această deprindere, nu mai suntem obişnuiţi cu stadioanele pline. Nu ne-a priit. Terenul a fost uscat, a fost cald afară, o atmosferă apăsătoare, dar ştiam asta şi înaintea meciului.

Ne-au blocat, nu am găsit soluţii să îi desfacem. Acum plătim acest lucru. Este un turneu final european, cu naţiuni şi jucători grozavi. Chiar şi împotriva Ungariei este foarte dificil. Îmi aminteşte de Campionatul Mondial, unde am suferit mult.

Ştiam că grupa de aici nu este deloc la îndemână. Acum trebuie să ne odihnim şi să ne recuperăm pentru meciul cu Portugalia. Sunt încrezător! Formăm un grup deosebit, avem pe banca de rezerve jucători care pot face oricând diferenţa. Trebuie să ne ridicăm la nivelul din meciul cu Germania (n.r. câştigat 1-0)”, a spus Griezmann, după remiza cu Ungaria, conform L'Équipe.

În Grupa F, cea mai puternică de la Campionatul European, Franţa are 4 puncte, iar Ungaria a strâns primul punct şi primul gol la actuala ediţie.

În ultima etapă din faza grupelor, Ungaria are meci cu Germania, iar Franţa se luptă cu Portugalia, în reeditarea finalei din 2016.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici