860.000 de oameni au descarcat o aplicaţie anti-COVID-19. Aplicaţia minune lansată ieri

Peste 860.000 de persoane au descărcat noua aplicaţie tracker COVID-19 din Irlanda ieri, de când a intrat a fost lansată, relatează RTE.

8490 afișări
Imaginea articolului 860.000 de oameni au descarcat o aplicaţie anti-COVID-19. Aplicaţia minune lansată ieri

860.000 de oameni au descarcat o aplicaţie anti-COVID-19. Aplicaţia minune lansată ieri

Conform RTE, Ronan Glynn, medicul şef interimar, a declarat: „Aplicaţia este un instrument important pentru susţinerea sistemelor noastre de urmărire a contactelor. Are potenţialul de a reduce timpul în care oamenii sunt activi în comunitate cu infecţie, ceea ce va avea un impact semnificativ asupra transmiterii bolii.", a precizat acesta.
 
„Cu cât sunt mai multe persoane care descarcă şi folosesc această aplicaţie, cu atât va fi mai eficientă. Este o oportunitate suplimentară pentru noi să ne jucăm rolul în răspunsul la Covid-19.", a încheiat Ronan Glynn.
 
Până în prezent, Irlanda a avut 1.742 de decese cauzate de COVID-19 şi 25.538 de cazuri confirmate. Ultimele cifre, publicate marţi, au arătat că au apărut 24 de cazuri noi şi un deces. Un raport al Independent Sage (grup consultativ ştiinţific pentru situaţii de urgenţă), publicat marţi, a declarat că Irlanda, împreună cu Irlanda de Nord şi Scoţia, au virusul sub control şi au o poziţie foarte bună cu privire la eliminarea virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici