ACCIDENT între două trenuri în Argentina: Cel puţin trei persoane au murit şi 70 au fost rănite

Un tren argentinian de călători a intrat în coliziune cu un tren gol care staţiona, la aproximativ 30 de kilometri vest de Buenos Aires. Cel puţin trei persoane au murit, iar alte 70 au fost rănite în accidentul feroviar, conform unui bilanţ preliminar anunţat de autorităţi

175 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT între două trenuri în Argentina: Cel puţin trei persoane au murit şi 70 au fost rănite

ACCIDENT între două trenuri în Argentina: Cel puţin trei persoane au murit şi 70 au fost rănite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Un tren de pasageri a lovit o garnitură staţionată, în localitatea Cestelar, situată în apropiere de Buenos Aires.

"Pentru moment, avem informaţii privind trei decese şi cel puţin 70 de răniţi", a declarat Carlos Grillo, un oficial din Castelar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici