Adolescent palestinian, ucis de armata israeliană / Trei israelieni au fost răniţi

Un adolescent palestinian a fost împuşcat mortal de militari israelieni, iar trei membri ai serviciilor de securitate israeliene au fost răniţi în incidente produse vineri în Cisiordania, informează cotidianul The Times of Israel.

384 afișări
Imaginea articolului Adolescent palestinian, ucis de armata israeliană / Trei israelieni au fost răniţi

Adolescent palestinian, ucis de armata israeliană / Trei israelieni au fost răniţi

Într-un comunicat comun, armata israeliană şi Poliţia Frontierei au anunţat că militanţi palestinieni au atacat cu pietre agenţi ai serviciilor de securitate israeliene în localitatea Umm Safa din Cisiordania.

Trupele israeliene au împuşcat mortal un palestinian în vârstă de 17 ani. Un alt palestinian a fost rănit.

Într-un alt incident, un militar israelian şi doi agenţi ai Poliţiei de Frontieră au fost răniţi în confruntări cu palestinieni produse în oraşul Beit Ummar, în sudul Cisiordaniei.

Incidentele intervin pe fondul tensiunilor intense dintre israelieni şi palestinieni. Armata israeliană efectuează aproape zilnic raiduri antiteroriste în Cisiordania, după o serie de atacuri antiisraeliene comise de palestinieni. De la începutul anului, cel puţin 154 de palestinieni au fost ucişi de forţele israeliene în confruntări produse în Cisiordania sau în timp ce încercau să comită atacuri. De asemenea, cel puţin 19 persoane au fost ucise în atacuri antiisraeliene. Autoritatea Palestiniană şi organizaţiile islamiste palestiniene condamnă constant activităţile israeliene de colonizare din Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici