Agenţii unităţii paramilitare Berkut, desfiinţată în Ucraina, vor primi paşapoarte ruse

Moscova le va oferi paşapoarte ruse agenţilor unităţii ucrainene Berkut, desfiinţată de autorităţile de tranziţie de la Kiev după violenţele soldate cu zeci de morţi, anunţă Ministerul rus de Externe.

615 afișări
Imaginea articolului Agenţii unităţii paramilitare Berkut, desfiinţată în Ucraina, vor primi paşapoarte ruse

Agenţii unităţii paramilitare Berkut, desfiinţată în Ucraina, vor primi paşapoarte ruse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentele urmează să fie oferite în Simferopol, capitala regiunii ucrainene Crimeea.

"Consulatul rus din Simferopol a primit sarcina de a lua toate măsurile necesare pentru a începe să ofere cât mai curând paşapoarte ruse agenţilor unităţii Berkut", precizează diplomaţia rusă.

Ministrul interimar ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a decis desfiinţarea unităţilor speciale antirevoltă Berkut.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici