Alegerile prezidenţiale din SUA: Michele Bachmann se retrage din cursa republicană pentru Casa Albă

Ultraconservatoarea Michele Bachmann a anunţat, miercuri, că se retrage din cursa republicană pentru Casa Albă, după ce a obţinut doar cinci la sută în primul scrutin, organizat în Iowa.

170 afișări
Imaginea articolului Alegerile prezidenţiale din SUA: Michele Bachmann se retrage din cursa republicană pentru Casa Albă

Alegerile prezidenţiale din SUA: Michele Bachmann se retrage din cursa republicană pentru Casa Albă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am decis să mă retrag din cursă", a declarat Bachmann într-un discurs rostit în West Des Moines. Ea s-a clasat pe ultimul loc în consultarea populară republicană din Iowa, câştigată de moderatul Mitt Romney.

"Chiar dacă nu mai vreau să continui această cursă prezidenţială, am credinţă puternică în Dumnezeu şi în republica noastră", a spus Michele Bachmann.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici