Alunecarea de teren din Ischia. A fost găsit trupul ultimei persoane dispărute

Cadavrul pare să fie al ultimei femei care era dată dispărută, Mariateresa Arcamone, în vârstă de 31 de ani.

205 afișări
Imaginea articolului Alunecarea de teren din Ischia. A fost găsit trupul ultimei persoane dispărute

Alunecarea de teren din Ischia. A fost găsit trupul ultimei persoane dispărute

La începutul după-amiezii de marţi, la capătul unor căutări lungi şi complexe, un cadavru, care este încă în curs de identificare, a fost recuperat de pompieri în Casamicciola.

Se crede că este vorba despre Mariateresa Arcamone, în vârstă de 31 de ani, dar se aşteaptă o confirmare.

Carabinierii din Ischia sunt cei care se ocupă de ceea ce ar putea fi ultimul şi durerosul capitol al unei tragedii fără precedent în istoria recentă a insulei Ischia, notează La Repubblica.

În urma alunecării de teren, Salvatore, marea ei iubire, luase şi el parte la căutările femeii. Destinul a vrut ca el, marinar de profesie, să fie departe de Ischia în orele tragediei. Alături de Mariateresa, el şi-a pierdut sora, cumnatul şi nepotul, care avea doar 22 de zile.

Mariateresa a lucrat într-unul dintre cele mai cunoscute baruri din Forio.

Aşadar, numărul victimelor a ajuns la 12.

Acum 11 zile, ploaia torenţială a lovit portul Casamicciola Terme, una dintre localităţile din Ischia, declanşând inundaţii şi doborând clădiri.

La începutul acestui an, 11 persoane au murit în viituri produse în regiunea centrală Marche în urma ploilor torenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ischia,
cadavru,
victime

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici