Video AMBUTEIAJ de proporţii pe o autostradă cu 50 de benzi din China - FOTO, VIDEO

Sute de mii de locuitori ai oraşului Beijing au rămas blocaţi într-un ambuteiaj de proporţii pe o autostradă cu 50 de benzi de la intrarea în oraşul Beijing, informează site-ul www.9news.com.au.

46140 afișări

Ambuteiajul s-a produs, miercuri, în ultima zi a aşa-numitei "Săptămâni de aur", pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi care duce spre capitala Chinei şi care are 50 de benzi, însă, în apropierea intrării în oraş acestea se reduc la 20.

 

Astfel de ambuteiaje s-au produs şi pe autostrăzile spre Shanghai şi Nanjing.

Chinezii sărbătoresc pe 1 octombrie ziua lor naţională, ocazie cu care au vacanţă până pe 7 octombrie. 

Potrivit autorităţilor, în această perioadă peste 750 de milioane de cetăţeni au călătorit. 

În cele opt zile de sărbătoare, chinezii îşi petrec timpul în familie, cu mese copioase şi un desert tradiţional, denumit "prăjitura lunii".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici