Amplă operaţiune de securitate în Gara centrală din Frankfurt

Sute de agenţi de poliţie efectuează vineri după-amiază o amplă operaţiune de securitate în Gara centrală din oraşul german Frankfurt, trei suspecţi fiind reţinuţi, afirmă surse citate de site-ul T-online.de şi de publicaţia Süddeutsche Zeitung.

3539 afișări
Imaginea articolului Amplă operaţiune de securitate în Gara centrală din Frankfurt

Amplă operaţiune de securitate în Gara centrală din Frankfurt

Un purtător de cuvânt al Poliţiei germane a transmis că a avut loc o tentativă de jaf armat la o bancă amplasată în Gara centrală din Frankfurt.

Traficul feroviar este afectat din cauza operaţiunii de securitate.

Poliţia a anunţat că trei indivizi înarmaţi suspectaţi de implicare în tentativa de jaf la bancă au fost reţinuţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici