Angajata unei agenţii ONU, eliberată de autorităţile de la Rangoon

O angajată birmaneză a unei agenţii ONU a fost eliberată joi, alături de doi membri ai familiei şi de şoferul personal, la o zi după ce fuseseră arestaţi la ordinul regimului dictatorial de la Rangoon, a anunţat un oficial ONU citat de Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Angajata unei agenţii ONU, eliberată de autorităţile de la Rangoon

Angajata unei agenţii ONU, eliberată de autorităţile de la Rangoon

Mynt Ngwe Mon, 38 de ani, angajată a Programului ONU pentru Dezvoltare, a fost arestată miercuri, în propria locuinţă, împreună cu soţul ei, Than Tun, şi cumnatul Aung Kyaw Sint. Şoferul ei, Tin Win, a fost arestat după câteva ore.

Autorităţile birmaneze au continuat raidurile pentru arestarea protestatarilor, în pofida vizitei emisarului ONU Ibrahim Gambari, care încearcă să îl convingă pe liderul juntei locale, Than Shw, să reia negocierile cu opoziţia reprezentată de Aung San Suu Kyi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici