ANIVERSARE TRAGICĂ: Un copil a fost omorât de câinele familiei la împlinirea vârstei de un an - VIDEO

Un copil a fost omorât de câinele familiei sale la aniversarea vârstei de un an, în timpul petrecerii organizate de părinţii săi.

3728 afișări
Imaginea articolului ANIVERSARE TRAGICĂ: Un copil a fost omorât de câinele familiei la împlinirea vârstei de un an - VIDEO

ANIVERSARE TRAGICĂ: Un copil a fost omorât de câinele familiei la împlinirea vârstei de un an

Conform spuselor familiei, câinele, o corcitură între Mastiff şi Rhodesian, nu a dat până în acel moment semne de agresivitate, relatează Huffington Post.

Câinele l-ar fi muşcat de cap pe copil, bunica lui nemaiputând să-l salveze.

Tatăl băiatului, Chris Shahan, crede că fiul său a încercat să tragă de blană câinele pentru ca acesta să se ridice, moment în care a fost muşcat.

"Bunica băiatului a încercat să smulgă copilul din colţii câinelui, în timp ce alţi membri ai familiei s-au grăbit să ajute", a susţinut Poliţia pentru The Sun.

Tatăl copilului a afirmat că tragedia a fost un accident: "Am luat copilul de lângă câine. Am încercat să-mi salvez copilul", a declarat acesta pentru Las Vegas Review-Journal.

Potrivit postului de televiziune KLAS-TV, câinele va fi investigat pentru a se vedea dacă suferă de rabie şi ar putea fi eutanasiat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici