Ansa anulează ştirea privind moartea unei persoane în urma cutremurului produs marţi în Italia

Agenţia italiană Ansa a anulat ştirea în care anunţa moartea unei persoane în urma unui nou cutremur produs marţi seara în regiunea Italiei centrale.

12 afișări
Imaginea articolului Ansa anulează ştirea privind moartea unei persoane în urma cutremurului produs marţi în Italia

Cel puţin un mort în urma cutremurului de marţi din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anterior, agenţia italiană anunţase că seismul ar fi provocat mai multe victime dar există certitudine numai în cazul unei persoane, care a murit în localitatea Santa Rufina di Roio, situată în apropiere de L'Aquila, în centrul zonei sinistrate.

Un cutremur puternic a fost resimţit marţi, în jurul orei 17.45 GMT (20.45, ora României), atât în centrul Italiei, afectat luni de un seism violent, cât şi în capitală, unde imobilele s-au mişcat câteva secunde.

Conform Protecţiei Civile, acest seism a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter. Cutremurul de luni a avut 5,8 grade pe scara Richter şi 6,2 pe scara magnitudinii momentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici