Anunţ îngrijorător de la Moscova. Serghei Şoigu: Rusia va acorda o atenţie deosebită forţele sale nucleare în 2023

Rusia va acorda o atenţie deosebită construirii infrastructurii pentru forţele sale nucleare în 2023, a declarat miercuri ministrul Apărării, Serghei Şoigu, relatează Reuters.

1051 afișări
Imaginea articolului Anunţ îngrijorător de la Moscova. Serghei Şoigu: Rusia va acorda o atenţie deosebită forţele sale nucleare în 2023

Anunuţ îngrijorător de la Moscova. Serghei Şoigu: Rusia va acorda o atenţie deosebită forţele sale nucleare în 2023

Shoigu a declarat, în comentarii televizate, că Rusia va lucra, de asemenea, pentru a îmbunătăţi capacităţile de luptă ale forţelor sale de artilerie. Rusia deţine cel mai mare stoc de arme nucleare din lume, cu aproape 6.000 de focoase nucleare.

Statele Unite au avertizat Rusia cu privire la consecinţele oricărei utilizări a armelor nucleare.

Rusia şi Statele Unite urmau să poarte discuţii la Cairo în această săptămână cu privire la actualul lor tratat New START, care limitează numărul de focoase. Însă Moscova s-a retras în ajunul întâlnirii, acuzând Statele Unite de comportament toxic antirusesc şi de încercarea de a manipula tratatul în avantajul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici