Armata israeliană anunţă că are încă "multe" misiuni în Fâşia Gaza

Armata israeliană a reluat, luni după-amiază, operaţiunile în Fâşia Gaza, după un armistiţiu umanitar de şapte ore, premierul Benjamin Netanyahu afirmând că ofensiva împotriva mişcării Hamas va continua până la restabilirea calmului pe termen lung, relatează site-ul Ynetnews.

543 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană anunţă că are încă "multe" misiuni în Fâşia Gaza

Armata israeliană a reluat operaţiunile militare în Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Campania militară în Fâşia Gaza continuă. Operaţiunile se vor încheia când va fi linişte şi securitate pe termen lung pentru locuitorii Israelului", a precizat Netanyahu.

Tot luni, armata israeliană a anunţat că are încă multe misiuni de îndeplinit în interiorul Fâşiei Gaza, arătând astfel că îşi menţine trupele chiar dacă ea consideră că şi-a încheiat misiunea de a distruge tunelurile făcute de inamici.

"Nu plecăm, vom rămâne în Fâşia Gaza, sunt încă multe alte misiuni de terminat", a declarat Moti Almoz, un purtător de cuvânt al armatei israeliene, pentru postul Channel-2.

Cel puţin 1.800 de persoane au fost ucise în Fâşia Gaza în cele 28 de zile de operaţiuni militare israeliene. De partea israeliană, bilanţul este de 68 de morţi, inclusiv 65 de militari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici