Armata rusă continuă atacurile în Ucraina / Mai multe explozii s-au produs la Kiev

Mai multe explozii au fost semnalate, în cursul nopţii, în capitala Ucrainei, Kiev, şi în orăşelul Izium, situat în estul ţării, anunţă autorităţile ucrainene, conform agenţiei Ukrinform.

1783 afișări
Imaginea articolului Armata rusă continuă atacurile în Ucraina / Mai multe explozii s-au produs la Kiev

Sursa foto: Profimedia

În Kiev, au fost semnalate atacuri ale armatei ruse în zona staţiei de metrou Druzhby Narodiv.

Anterior, s-a produs o explozie în zona Gării centrale din Kiev, dar autorităţile ucrainene au declarat, potrivit Sky News, că nu a fost vorba de un atac direct, ci de căderea unor fragmente ale unei rachete ruse doborâte de sisteme antibalistice.

Cel puţin şase persoane au murit într-un bombardament rus produs în orăşelul Izium, situat în estul Ucrainei, a declarat viceprimarul Volodimir Maţokin.

Surse citate de postul Sky News au confirmat că oraşul Heron, situat în sudul Ucrainei, a fost ocupat de armata rusă. Primarul Igor Kolihaiev sugerase într-un mesaj că oraşul a fost ocupat.

Misiunea de Monitorizare a Naţiunilor Unite au anunţat miercuri seară că, până în prezent, operaţiunile armatei ruse au înregistrat moartea a cel puţin 227 de civili în Ucraina şi rănirea altor 525. Organizaţia a avertizat că acestea sunt doar cifre preliminare, bilanţul victimelor fiind probabil mult mai grav.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici