Arnold Schwarzenegger îl susţine pe John McCain în alegerile pentru preşedinţia SUA

Guvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger, şi-a exprimat joi sprijinul pentru John McCain, oferindu-i acestuia un avantaj în alegerile pentru învestitura republicană la prezidenţialele din SUA.

1 afișare
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger îl susţine pe John McCain în alegerile pentru preşedinţia SUA

Arnold Schwarzenegger îl susţine pe John McCain în alegerile pentru preşedinţia SUA

Schwarzenegger, care era însoţit de McCain şi de fostul primar al oraşului New York Rudy Giuliani, a declarat că îl susţine pe acesta deoarece "a dovedit în mod repetat" că face tot cei îi stă în putinţă pentru a rezolva problemele.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici