Atacatorul de la Aeroportul Chişinău, un interlop dat în urmărire pentru că a răpit un bancher

  • Atacatorul de la Aeroportul din Chişinău, Rustam Ashurov, în vârstă de 43 de ani, era dat în urmărire în Tadjikistan.
  • Bărbatul ar face parte dintr-o grupare criminală, care pe 23 iunie, ar fi răpit vicepreşedintele unei bănci.
2182 afișări
Imaginea articolului Atacatorul de la Aeroportul Chişinău, un interlop dat în urmărire pentru că a răpit un bancher

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Cetăţeanul din Tadjikistan, Rustam Ashurov, care a tras în aeroportul din Chişinău, a fost acuzat în ţara sa de răpire, scrie presa rusă, citând Procuratura de la Duşanbe, potrivit deschide.md.

Potrivit Parchetul din Tadjikistan, Rustam Ashurov, născut în 1980, ca parte a unui grup infracţional, la 23 iunie anul acesta, l-a răpit pe primul vicepreşedinte al Orienbank, Shukhrat Ismatulloev.

Vineri, un bărbat care a venit cu un zbor din Turcia a început să tragă pe aeroportul din Chişinău. Pentru că nu a fost lăsat să intre în ţară, a deschis focul către poliţiştii de frontieră. Două persoane au murit în urma incidentului.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici