ATENTATELE de la Paris: 128 de percheziţii, desfăşurate în Franţa în ancheta privind atacurile teroriste

O sută douăzeci şi opt de percheziţii în legătură cu atentatele de la Paris au fost desfăşurate noaptea trecută, a anunţat marţi ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, fără a oferi detalii privind locurile sau persoanele vizate de aceste acţiuni, informează site-ul agenţiei Reuters.

2831 afișări
Imaginea articolului ATENTATELE de la Paris: 128 de percheziţii, desfăşurate în Franţa în ancheta privind atacurile teroriste

O sută douăzeci şi opt de percheziţii, desfăşurate în Franţa în ancheta privind ATENTATELE de la Paris (Imagine: Hepta)

"Au avut loc 128 de percheziţii", a declarat ministrul, pentru postul de radio France Info.

Douăzeci şi trei de persoane au fost reţinute în cadrul a 168 de percheziţii în noaptea de duminică spre luni, în mai multe oraşe din Franţa, după atentatele care au avut loc vineri la Paris şi la Saint-Denis.

Potrivit celui mai recent bilanţ, cel puţin 129 de persoane au murit în timpul atentatelor care au avut loc vinei seara la Paris, revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici