ATERIZARE DE URGENŢĂ în SUA: Explozie la unul din motoarele unui avion de pasageri, la scurt timp după decolare: O persoană a murit. O femeie, pe punctul de a fi aruncată în gol | FOTO, VIDEO

Un avion de pasageri al companiei Southwest Airlines a efectuat marţi o aterizare de urgenţă în Statele Unite după o explozie produsă la un motor, informează presa americană. Cel puţin o persoană a murit, iar alţi 13 pasageri au fost răniţi, unul fiind în stare critică, în urma incidentului aerian produs în Statele Unite, anunţă oficiali citaţi de publicaţia New York Daily News.

10464 afișări
Imaginea articolului ATERIZARE DE URGENŢĂ în SUA: Explozie la unul din motoarele unui avion de pasageri, la scurt timp după decolare: O persoană a murit. O femeie, pe punctul de a fi aruncată în gol | FOTO, VIDEO

ATERIZARE DE URGENŢĂ în Statele Unite: Explozie la unul din motoarele unui avion de pasageri, la scurt timp după decolare. O femeie, pe punctul de a fi aruncată din aeronavă din cauza depresurizării | FOTO, VIDEO

Robert Sumwalt, preşedintele Comitetului Naţional pentru Siguranţa Transporturilor, a afirmat că o persoană a murit în urma incidentului, iar alta se află la spital în stare gravă.

O persoană este în stare critică, au declarat oficiali de la Aeroportul din Philadelphia. Alte 12 persoane au fost consultate de echipele de intervenţie, şapte fiind transportate la spital cu răni minore, au precizat sursele citate.

Avionul, de tip Boeing 737-700, decolase de pe Aeroportul La Guardia din New York cu destinaţia Dallas.

O explozie s-a produs la unul dintre motoare la puţin timp după decolare, iar fragmente metalice au spart unul dintre geamurile avionului, provocând depresurizarea bruscă. O femeie a fost pe punctul de a fi aruncată din avion din cauza depresurizării, dar a fost ţinută de alţi pasageri.

Avionul companiei Southwest Airlines, având la bord 143 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, a aterizat în siguranţă în Philadelphia.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici