Au fost publicate fotografii cu bărbaţi ucişi în atacul de la casa lui Osama ben Laden. Vezi aici imaginile şocante

Agenţia de presă Reuters a publicat fotografii cu trei bărbaţi ucişi în timpul misiunii Geronimo, în care a fost ucis şi liderul terorist Osama ben Laden.

12190 afișări
Imaginea articolului Au fost publicate fotografii cu bărbaţi ucişi în atacul de la casa lui Osama ben Laden. Vezi aici imaginile şocante

Au fost publicate fotografii cu bărbaţi ucişi în atacul de la casa lui Osama ben Laden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform Reuters, fotografiile au fost făcute de către un oficial pakistanez de securitate la aproximativ o oră după atacul asupra locuinţei lui Osama ben Laden din oraşul Abbottabad. Doi dintre bărbaţi sunt îmbrăcaţi în haine tradiţionale pakistaneze, iar celălalt poartă un tricou alb. Toţi cei trei bărbaţi sunt împuşcaţi în cap.

Potrivit unui interviu acordat postului de televiziune CBS, preşedintele american Barack Obama refuză să publice fotografii cu cadavrul liderului al-Qaida, Osama ben Laden.

Obama "a declarat că nu va difuza fotografii cu ben Laden după moartea sa, pentru a dovedi decesul său", a anunţat CBS pe site-ul său, în urma unui interviu acordat de preşedintele Statelor Unite emisiunii "60 minutes", care urmează să fie difuzată duminică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici