Autorităţile din Israel anunţă că nu renunţă la operaţiunea din apropierea spitalului al Shifa

  • Autorităţile din Israel au anunţat luni că nu renunţă la operaţiunea din apropierea spitalului al Shifa.
  • Anunţul a fost făcut de reprezentanţii armatei şi ai forţelor de securitate.
  • Operaţiunea a început în noaptea de duminică spre luni.
1194 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Israel anunţă că nu renunţă la operaţiunea din apropierea spitalului al Shifa

Autorităţile din Israel anunţă că nu renunţă la operaţiunea din apropierea spitalului al Shifa

Autorităţile din Israel susţin că vor „continuă să zădărnicească activitatea teroristă” de la al Shifa

„IDF şi ISA continuă să zădărnicească activitatea teroristă în spitalul al Shifa. IDF şi ISA, conduse de Brigada 401, şi forţele speciale Shayetet 13 continuă operaţiuni precise în spitalul Al Shifa pentru a contracara terorismul. Până acum, 20 de terorişti au fost eliminaţi la spitalul al Shifa, iar zeci de suspecţi reţinuţi sunt în prezent audiaţi. În spital au fost amplasate cuiburi de terorism (...) şi numeroase arme”, au anunaţt autorităţile israeliene, potrivit Sky News.

Forţele israeliene au lansat un raid nocturn asupra spitalului al-Shifa din Gaza. Un purtător de cuvânt al Forţelor de Apărare Israeliene a declarat că IDF desfăşoară o „operaţiune de mare precizie în zone limitate” ale spitalului. Conform IDF, „teroriştii” s-au regrupat în interiorul spitalului şi îl folosesc pentru a lansa atacuri.

Armata a precizat că spitalul va putea continua să funcţioneze în timpul raidului şi le-a spus pacienţilor şi personalului că nu trebuie să fie evacuaţi. Totuşi, palestinienii care locuiesc în apropierea spitalului al Shifa au fost îndemnaţi de armata israeliană să plece pe coasta de sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici