Avertismentul dat de Şeful cabinetului de la Casa Albă: Legăturile familiei Biden cu România vor ieşi la suprafaţă „în zilele viitoare”

Interesele comerciale de peste hotare ale lui Hunter Biden s-au extins atât în ​​România, cât şi în China şi Ucraina, iar americanii se pot aştepta să afle mai multe „în zilele următoare”, a sugerat luni şeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, în „The Evening Edit” de la Fox Business Network.

11272 afișări
Imaginea articolului Avertismentul dat de Şeful cabinetului de la Casa Albă: Legăturile familiei Biden cu România vor ieşi la suprafaţă „în zilele viitoare”

Avertismentul dat de Şeful cabinetului de la Casa Albă: Legăturile familiei Biden cu România vor ieşi la suprafaţă „în zilele viitoare”

Se aşteaptă ca Wall Street Journal să publice un raport săptămâna aceasta despre relaţiile lui Hunter Biden, dar nu este clar dacă la asta se referea Meadows.

„Mi se pare fascinant faptul că o parte din banii care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina şi din China, chiar cele trei ţări în care Joe Biden a fost trimis special în calitate de vicepreşedinte, a spus gazda emisiunii Elizabeth MacDonald.

Şeful de cabinet a adăugat că Joe Biden, acum nominalizat al democraţilor pentru preşedinte, va avea „multe explicaţii de dat”. Biden a negat în repetate că fiul său Hunter ar fi obţinut avantaje financiare prin relaţii ilegale în străinătate.

În 2019 presa din SUA punea semne de întrebare cu privire la rolul pe care fiului lui Joe Biden l-a avut în România. În ultimul an al administraţiei Obama, Hunter Biden a călătorit în România pentru a se întâlni cu Gabriel „Puiu” Popoviciu care a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

Donald Trump şi Joe Biden vor avea ultima dezbatere în noapte de joi spre vineri. Preşedintele Donald Trump şi candidatul democrat Joe Biden vor avea microfoanele dezactivate joi pentru anumite părţi din dezbaterea finală,

Decizia a fost luată pentru a permite fiecărui candidat la preşedinţie o perioadă de timp neîntreruptă în care să vorbească, potrivit grupului care sponsorizează dezbaterea.

În prima dezbatere au existat numeroase momente de întrerupere. Trump nu a ezitat să îl atace pe fiul lui Joe Biden făcând remarci cu privire la legăturile sale cu zona de E a Europei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici