AVERTISMENTUL lui Rogozin: Rusia pregăteşte sancţiuni împotriva persoanelor care au perturbat vizita la Chişinău

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin a declarat sâmbătă, în cadrul unui interviu, că Rusia pregăteşte sancţiuni împotriva persoanelor care au perturbat vizita acestuia în Moldova, informează agenţia de ştiri TASS.

6053 afișări
Imaginea articolului AVERTISMENTUL lui Rogozin: Rusia pregăteşte sancţiuni împotriva persoanelor care au perturbat vizita la Chişinău

AVERTISMENTUL lui Rogozin: Rusia pregăteşte sancţiuni împotriva persoanelor care au perturbat vizita la Chişinău (Imagine: Hepta)

"Va exista, desigur, un răspuns. Vom stabili cu exactitate cine a fost în spatele acestor decizii la Chişinău, Bucureşti, Budapesta şi Bruxelles. Vom identifica persoanele care au luat aceste decizii. Sancţiunile noastre vor fi pe măsură şi foarte punctuale", a avertizat Rogozin.

Avionul vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, nu a primit vineri permisiunea de a tranzita spaţiul aerian al României pentru a ajunge în Republica Moldova. Aeronava rusă alesese ruta Rusia-Belarus-Polonia-Slovacia-Ungaria-România-R.Moldova pentru a evita tranzitarea Ucrainei, stat cu care Moscova are o relaţie tensionată. Aeronava a aterizat ulterior la Minsk.

Dmitri Rogozin urma să se întâlnească vineri cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, un politician prorus, şi cu liderul regimului separatist din Transnistria, Vadim Krasnoselski.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici