Avioane militare ruse au atacat poziţii insurgente la frontiera Siriei cu Israelul - surse

Aviaţia militară rusă a efectuat miercuri raiduri aeriene în sud-vestul Siriei, în partea siriană a Înălţimilor Golan, la frontiera cu Israelul, afirmă surse citate de site-ul israelian de informaţii militare DebkaFile.

4358 afișări
Imaginea articolului Avioane militare ruse au atacat poziţii insurgente la frontiera Siriei cu Israelul - surse

Avioane militare ruse au atacat poziţii insurgente la frontiera Siriei cu Israelul - surse (Imagine: Wikipedia)

Bombardamentele au vizat poziţii insurgente din orăşelul Quneitra, situat în partea Înălţimilor Golan aflată sub administrarea Siriei.

Cel puţin trei persoane au fost ucise în raidul aerian, au declarat surse locale.

Potrivit postului de radio al armatei israeliene şi site-ului Times of Israel, Rusia negociază cu Siria şi Israelul instituirea unor zone de securitate în sudul Siriei, pe fondul recentelor atacuri americane împotriva armatei siriene.

Discuţiile se concentrează pe stabilirea unor zone operaţionale clare. Administraţia Vladimir Putin a convocat negocierile după ce armata americană a lansat recent patru atacuri vizând poziţii militare siriene pentru a proteja insurgenţi susţinuţi de Occident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici