Avion de pasageri spaniol, blocat pe aeroportul din Atena

Un avion Airbus A320 al companiei low-cost spaniole Vueling a fost blocat joi după-amiază pe aeroportul din Atena din cauza unei ameninţări teroriste, dar la bordul aeronavei nu a fost găsită nicio bombă.

40 afișări
Imaginea articolului Avion de pasageri spaniol, blocat pe aeroportul din Atena

Avion de pasageri spaniol, blocat pe aeroportul din Atena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avionul urma să decoleze la ora locală 15.30 (15.30 ora României) şi să ajungă la Barcelona la ora locală 17.00 (18.00 ora României) cu 148 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.

"Compania a primit informaţii că la bordul aeronavei ar fi o bombă", precizează un purtător de cuvânt fără a oferi detalii.

Echipele pirotehnice nu au găsit niciun dispozitiv exploziv la bordul avionului.

Poliţia aeroportuară a decis imobilizarea avionului într-o zonă izolată a aeroportului până la ora 19.00 (19.00 ora României), ca măsură de precauţie.

Pasagerii urmează să ajungă la Barcelona în cursul nopţii, la Atena fiind trimis un alt echipaj al companiei.

Miercuri, reactorul unui avion Airbus A320 aparţinând aceleiaşi companii a luat foc pe aeroportul Orly din Paris, opt pasageri fiind răniţi uşor în cursul procedurilor de evacuare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici