Avionul dispărut în care se afla fotbalistul Emanuel Sala: Bucăţi din aeronavă, găsite pe o plajă

Echipele de intervenţia care caută avionul, la bordul căruia se afla fotbalistul Emanuel Sala şi pilotul, au descoperit două perne de scaun care provin cel mai probabil din aeronava dispărută. anunţă telegraph.co.uk.

9071 afișări
Imaginea articolului Avionul dispărut în care se afla fotbalistul Emanuel Sala: Bucăţi din aeronavă, găsite pe o plajă

AVIONUL Bucăţi din avionul în care era fotbalistul Emanuel Sala au fost găsite pe plaja Surtainville, Franţa

Bucăţi din două scaune ale epavei avionului cu care Emiliano Sala călătorea spre Cardiff au fost aduse la mal de mare şi au fost descoperite pe o plajă din Surtainville, din Peninsula Cotentin, Franţa.

"După o analiză preliminară am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, aceste perne sunt de la avionul dispărut", au precizat oficialii Diviziei pentru Investigarea Accidentelor Aviatice.

Descoperirea a dus la reluarea căutărilor oficiale, care vor avea loc pe o rază de 4 mile nautice, sub apă.

"Din cauza condiţiilor meteo, ne aşteptăm să putem începe căutările subacvatice la finalul acestei săptămâni. Căutările vor dura trei zile. Se vor folosi sonare şi echipamente speciale pentru a încerca să determinăm locul în care se află epava avionului dispărut. Dacă epava va fi găsită, vom folosi un echipament controlat de la distanţă pentru a o analiza sub apă", au mai adăugat oficialii.

Avionul a dispărut de pe radar luni, 21 ianuarie, atunci când acesta se deplasa pe ruta Nantes - Cardiff.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici