Bărbat britanic, arestat pentru că ar fi plănuit să-l asasineze pe Donald Trump

Un bărbat britanic care a fost arestat în weekend, în timpul unei manifestaţii electorale în Las Vegas, la care participa şi Donald Trump, ar fi plănuit să-l asasineze pe candidatul prezidenţial, au anunţat autorităţile, relatează Associated Press.

745 afișări
Imaginea articolului Bărbat britanic, arestat pentru că ar fi plănuit să-l asasineze pe Donald Trump

Agenţii Secret Service (Serviciul american de protecţie a personalităţilor n.red) au declarat că agresorul, Michael Steven Sandford, a abordat un ofiţer de poliţie din Las Vegas, spunând că doreşte să obţină un autograf de Trump, însă apoi a încercat să apuce arma ofiţerului, intenţionând să tragă spre candidatul prezidenţial.

Sandford, în vârstă de 20 de ani, este acuzat de comiterea unui act de violenţă pe un teritoriu resticţionat, potrivit unei plângeri care a fost depusă luni la Curtea Districtuală din Nevada.

Avocatul său, primit din oficiu, spune că inculpatul trăieşte în maşina, nu are un loc de muncă şi se află în mod ilegal în ţară, rămând în SUA chiar şi după expirarea termenului vizei. Avocatul a mai precizat că Sanford nu a fost diagnosticat cu o boală psihică, dar are autism şi anterior a avut cel puţin o tentativa de suicid.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici