Donald Trump propune alcătuirea profilului infracţional al musulmanilor din Statele Unite: "Alte ţări o fac şi nu este cel mai rău lucru"

Donald Trump, potenţialul candidat al Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, a propus intensificarea monitorizării musulmanilor din Statele Unite şi alcătuirea profilului de risc infracţional al acestora, după atacul din Florida, soldat cu 49 de morţi.

1301 afișări
Imaginea articolului Donald Trump propune alcătuirea profilului infracţional al musulmanilor din Statele Unite: "Alte ţări o fac şi nu este cel mai rău lucru"

Donald Trump propune alcătuirea profilului infracţional al musulmanilor din Statele Unite: "Alte ţări o fac şi nu este cel mai rău lucru"

"Trebuie să începem să ne gândim, ca ţară, la alcătuirea profilului musulmanilor", a declarat Donald Trump, citat de postul tv CBS.

După atacul din Orlando (Florida), comis de un american musulman de origine afgană, Donald Trump a reiterat că vrea limitarea intrării musulmanilor în Statele Unite.

"Urăsc conceptul elaborării profilului de risc infracţional, dar trebuie să începem să folosim logica normală. Chiar trebuie să începem să ne gândim la alcătuirea profilului musulmanilor. Trebuie să analizăm cu seriozitate această posibilitate. Alte ţări o fac şi nu este cel mai rău lucru", a argumentat Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici