Campanie online anti-Trump în Statele Unite: Cei care merg la vot primesc poze nud

În SUA a fost lansată pe internet campania „Tramps against Trump”, prin care le sunt trimise poze nud celor care îşi fac un selfie în faţa unei secţii de votare.

746 afișări
Imaginea articolului Campanie online anti-Trump în Statele Unite: Cei care merg la vot primesc poze nud

Campanie online anti-Trump în SUA: Cei care merg la vot primesc poze nud (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Mişcarea îşi propune să îi încurajeze pe tineri, care majoritatea nu îl plac pe Trump, să meargă la vot, astfel încât candidatul republican să nu devină următorul preşedinte al SUA, scrie  Go4it

O campanie similară a avut un efect puternic şi a dus la înlăturarea unui premier în Canada.

Numită „Sluts Against Harper”, mişcarea l-a ajutat pe actualul premier al Canadei, Justin Trudeau, să câştige cursa electorală, deoarece partidul rivalului Stephen Harper a pierdut 60 de locuri în Parlament.

Pentru a se „califica” pentru o imagine nud, un cetăţean trebuie să facă dovada că a votat printr-un selfie cu un sticker primit în cabina de vot sau cu o hârtie eliberată de aparatul electronic pe care se face votul.

Citeşte articolul integral în Go4it

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici