Belgrad: Filmuleţ cu două femei care fură din magazine în timpul protestelor

Un material video intitulat "Cum să dai Kosovo pe o pereche de pantofi" şi ale cărui protagoniste sunt două femei care jefuiau mai multe magazine din Serbia în timpul protestelor de joi de la Belgrad, a fost publicat vineri pe site-ul YouTube.

1 afișare
Imaginea articolului Belgrad: Filmuleţ cu două femei care fură din magazine în timpul protestelor

Belgrad: Filmuleţ cu două femei care fură din magazine în timpul protestelor, publicat pe YouTube (Sursa: Mediafax Foto)

Un cameraman amator a urmărit pas cu pas cele două femei în timp ce se aprovizionau cu ciocolate dintr-un magazin, de unde au ieşit chicotind, ulterior mergând într-un centru comercial aflat pe cea mai vandalizată stradă din Belgrad, pentru a fura îmbrăcăminte şi încălţăminte de firmă.

"Dispari, nu mai filma!", a strigat una dintre femei, în timp ce abia mai putea ţine pungile cu obiectele furate.

"Dar sunteţi eroinele acestui protest pentru mine", a replicat cameramanul sarcastic, în timp ce suna alarma antifurt.

Când a văzut că este filmată, cea de-a doua femeie şi-a acoperit faţa cu o pereche de pantofi pe care abia îi furase.

"Ţi-ai găsit măsura" la pantofi, a întrebat cameramanul.

Cei care au accesat site-ul http://uk.youtube.com/watch?v=5VWZoKWBYXE în cursul zilei de vineri au publicat o serie de mesaje care condamnau comportamentul femeilor.

Materialul se intitulează "Cum să dai Kosovo pe o pereche de pantofi", iar numele celui care a publicat filmuleţul este "Guantanamo".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici