Benjamin Netanyahu, internat în spital, spune că se simte „foarte bine”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că „se simte foarte bine”, după ce a fost internat în spital pentru ceea ce medicii au stabilit că este probabil o deshidratare, scrie The Guardian.

158 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu, internat în spital, spune că se simte „foarte bine”

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Într-o înregistrare video făcută la câteva ore după ce a fost internat, Netanyahu a explicat că a stat vineri la soare fără pălărie şi fără apă. „Nu a fost o idee bună”, a spus el.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, mă simt foarte bine”, a adăugat el, mulţumind echipei medicale şi publicului pentru mesajele de susţinere. El a spus că are „o singură rugăminte”: ca oamenii să bea apă şi să acţioneze în siguranţă în zilele călduroase.

Într-o declaraţie comună cu spitalul, biroul premierului a precizat că Netanyahu a vizitat vineri Marea Galileii, un loc de vacanţă popular în nordul Israelului. Ţara se află în mijlocul unui val de căldură.

Potrivit comunicatului, Netanyahu a început să simtă sâmbătă „ameţeli uşoare”, iar medicul său i-a recomandat să meargă la spitalul Sheba, în apropiere de oraşul Tel Aviv.

„Testele preliminare au ieşit normale şi nu a fost găsit nimic anormal”, se arată în comunicat. „Evaluarea iniţială este de deshidratare”.

Conform documentului, medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru teste suplimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici