Berlusconi gafează din nou - VIDEO

Premierul italian Silvio Berlusconi i-a sfătuit pe supravieţuitorii cutremurului din Italia, cazaţi temporar în corturi, "să considere această situaţie ca pe un sfârşit de săptămână în camping", pentru postul de televiziune german NTV.

16 afișări
Imaginea articolului Berlusconi gafează din nou - VIDEO

Berlusconi compară situaţia sinistraţilor cu un "weekend la camping"

"Nu le lipseşte nimic, beneficiază de îngrijiri medicale, de hrană caldă (...) Bineînţeles, adăpostul lor actual este provizoriu, dar tocmai, acest lucru trebuie considerat ca un sfârşit de săptămână în camping", le-a răspuns el jurnaliştilor care îl întrebau despre situaţia sinistraţilor.

Circa 17.000 de persoane au rămas fără locuinţe, majoritatea fiind adăpostite în corturi din suburbiile oraşului L'Aquila. Potrivit ultimului bilanţ furnizat de Protecţia Civilă, seismul s-a soldat cu 250 de morţi.

Circa 100 de răniţi, dintr-un total de "peste 1.000", se află în stare gravă, iar 150 de persoane au fost salvate de luni de sub dărâmături.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici