Berlusconi se simte bine după operaţia pe cord. Este spitalizat într-un apartament de lux cu 9 camere - FOTO

Silvio Berlusconi se simte bine după operaţia pe cord deschis la care a fost supus marţi, afirmă surse citate de ziarul La Repubblica, unde există imagini ale salonului de lux din spital în care se recuperează fostul premier italian.

597 afișări
Imaginea articolului Berlusconi se simte bine după operaţia pe cord. Este spitalizat într-un apartament de lux cu 9 camere - FOTO

Berlusconi se simte bine după operaţia pe cord. Este spitalizat într-un apartament de lux cu 9 camere - FOTO (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Intervenţia chirurgicală pe cord deschis pentru înlocuirea valvei aortice a durat patru ore şi s-a desfăşurat "fără probleme", a declarat Alberto Zangrillo, medicul personal al liderului partidului Forza Italia (centru-dreapta) şi şeful secţiei de reanimare de la Spitalul San Raffaele din Milano.

"Totul este aşa cum se prevedea", a spus Zangrillo, precizând că, după 48 de ore, Silvio Berlusconi va fi transferat în camera sa, situată în Pavilionul D al Spitalului San Raffaele din Milano.

Ziarul La Repubblica a difuzat imagini din salonul în care se va recupera Berlusconi. Este vorba de un apartament de lux care ocupă jumătate din Etajul 7 al Pavilionului D (Diamant) din Spitalul San Raffaele. Apartamentul din spital are 300 de metri pătraţi, nouă camere şi trei băi.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 79 de ani, a fost spitalizat săptămâna trecută, din cauza unei crize cardiace.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici