Bill Clinton: "Vasta conspiraţie de dreapta" continuă să opereze împotriva lui Obama

"Vasta conspiraţie de dreapta" care l-a atacat pe Bill Clinton în timpul preşedinţiei sale a pierdut din putere, dar continuă să opereze împotriva preşedintelui american Barack Obama, a declarat, duminică, fostul şef de stat, citat de CNN.

24 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton: "Vasta conspiraţie de dreapta" continuă să opereze împotriva lui Obama

Bill Clinton: "Vasta conspiraţie de dreapta" continuă să opereze împotriva lui Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Gregory, gazda emisiunii "Meet the Press" de la postul de televiziune NBC, l-a întrebat pe Clinton dacă această "vastă conspiraţie de dreapta", o cunoscută expresie folosită de soţia sa Hillary Clinton, în prezent secretar de Stat, mai există încă.

"Sigur că da. Nu mai este la fel de puternică, pentru că America s-a schimbat din punct de vedere demografic, dar este la fel de virulentă ca în trecut", a spus fostul preşedinte.

"Ei spun lucruri despre el (Barack Obama), este ca atunci când m-au acuzat pe mine de crimă şi toate lucrurile pe care le-au făcut", a continuat Bill Clinton, referindu-se în aparenţă la teoriile conspirative din jurul sinuciderii lui Vince Foster, avocat al Casei Albe.

"Nu este prea bine pentru republicani şi pentru ţară, ceea ce se întâmplă. Ei ar putea să îi facă rău preşedintelui Obama. I-ar putea afecta negativ popularitatea, i-ar putea spori opoziţia. Însă în mod fundamental, el şi echipa lui au o agendă pozitivă pentru America", a subliniat Clinton.

Naţiunea are nevoie de "o dezbatere credibilă despre echilibrul corect dintre a continua extinderea economiei prin stimuli şi a începe o revenire la balanţa fiscală. Avem nevoie de o dezbatere credibilă despre modalitatea cea mai bună de a ajunge la o acoperire universală (a sistemului de sănătate)", a mai spus fostul preşedinte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici