Biserică din sudul Ucrainei, bombardată de ruşi. Ucrainenii anunţă că un preot a murit

Un preot, în vârstă de 72 de ani, a murit în timpul unui bombardament al ruşilor asupra unei biserici din sudul Ucrainei, anunţă autorităţile ucrainene.

161 afișări
Imaginea articolului Biserică din sudul Ucrainei, bombardată de ruşi. Ucrainenii anunţă că un preot a murit

Biserică din sudul Ucrainei, bombardată de ruşi. Ucrainenii anunţă că un preot a murit

Un preot în vârstă de 72 de ani a fost ucis într-un atac rusesc asupra Bilozerka, în regiunea Herson, a declarat Andriy Yermak, şeful biroului preşedintelui Ucrainei, potrivit Sky News.

Artileria a lovit curtea unei biserici, rănind şi o femeie de 76 de ani, a mai spus Andriy Yermak. În timpul atacului au mai fost avariate patru clădiri rezidenţiale, oficiul poştal, sedii administrative, piaţa centrală şi elemente de infrastructură.

În paralel, a crescut numărul victimelor atacului aerian de la Krivoi Rog, în centrul Ucrainei. Autorităţile locale au anunţat că sunt 10 persoane decedate şi cel puţin 28 rănite în clădirea cu cinci etaje atacată de ruşi marţi dimineaţă. O persoană a rămas sub dărâmături, a precizat primarul oraşului Krivoi Rog, Oleksandr Vilkul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici