Boris Johnson: Centrele comerciale şi magazinele se redeschid în iunie în Marea Britanie

  • Centrele comerciale şi magazinele se redeschid în iunie în Marea Britanie
  • Boris Johnson: "Astăzi, vreau să anunţ sectorul de retail că intenţionăm să redeschidem magazinele, pentru a se pregăti"
  • Ministru britanic: "Magazinele stradale sunt în centrul fiecărei comunităţi din ţara noastră. A permite redeschiderea acestor magazine va fi un pas esenţial pe drumul reconstruirii economiei (...)"
6459 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson: Centrele comerciale şi magazinele se redeschid în iunie în Marea Britanie

Boris Johnson: Centrele comerciale şi magazinele se redeschid în iunie în Marea Britanie

Marea Britanie va redeschide centre comerciale şi magazine în luna iunie, în cadrul unei noi etape de relaxare a restricţiilor antiepidemice, a anunţat luni seară premierul Boris Johnson.

Pieţele comerciale în aer liber şi centrele pentru vânzări auto ar putea fi redeschise pe 1 iunie, iar reţelele de retail pe 15 iunie.

"Astăzi, vreau să anunţ sectorul de retail că intenţionăm să redeschidem magazinele, pentru a se pregăti. Aplicăm măsuri treptate de reconstruire a ţării", a declarat Boris Johnson luni seară, conform agenţiei de presă Reuters.

Iniţiativa a fost confirmată de ministrul britanic al Mediilor de Afaceri, Alok Sharma. "Magazinele stradale sunt în centrul fiecărei comunităţi din ţara noastră. A permite redeschiderea acestor magazine va fi un pas esenţial pe drumul reconstruirii economiei, iar astfel vor fi susţinute milioane de locuri de muncă din Marea Britanie", a declarat Alok Sharma.

În Marea Britanie s-au înregistrat până acum 262.541 de cazuri de coronavirus şi 36.996 de decese, conform datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici