Cadavrul unuia dintre cei doi dispăruţi de pe Bounty a fost găsit

Paza de coastă americană a anunţat luni seara că a găsit "corpul neînsufleţit" al unuia dintre cei doi dispăruţi de pe nava HSM Bounty care s-a scufundat în largul North Carolina (sud-est), în plină trecere a uraganului Sandy pe coasta de est a ţării.

240 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unuia dintre cei doi dispăruţi de pe Bounty a fost găsit

Cadavrul unuia dintre cei doi dispăruţi de pe Bounty a fost găsit

Corpul "neînsufleţit" al lui Claudene Christian, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit în Oceanul Atlantic la aproximativ 150 de kilometri sud-est de Hatteras, a anunţat paza de coastă într-un comunicat. Aceasta a fost transportată cu elicopterul la spitalul Albemarle din Elizabeth City.

"Căutările continuă" pentru a-l găsi pe cel de-al doilea dispărut, căpitanul navei Robin Walbridge, în vârstă de 63 de ani, adaugă textul.

Un purtător de cuvânt al pazei de coastă a precizat pentru AFP că alţi 14 membri ai echipajului au fost aduşi la staţia aeriană din Elizabeth City, în North Carolina, şi că "niciunul nu are nevoie de spitalizare imediată". "Ei sunt în stare bună de sănătate", unii au răni uşoare.

Uraganul Sandy, care afectează toată zona de nord-est a Statelor Unite, a distrus luni replica istorică a velierului HMS Bounty construită în 1962 pentru turnarea filmului Revolta de pe Bounty, cu Marlon Brando, despre o celebră revoltă în 1789 în Tahiti la bordul navei britanice, precizează proprietarul pe site-ul său de Internet.

"Nava s-a scufundat", a declarat prin telefon pentru AFP un purtător de cuvânt al pazei de coastă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici