Călugării din Myanmar participă la o nouă manifestaţie

Aproximativ 200 de călugări budişti au organizat, miercuri, un marş în Myanmar, pentru prima dată după reprimarea brutală a manifestaţiilor de luna trecută, relatează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Călugării din Myanmar participă la o nouă manifestaţie

Călugării din Myanmar participă la o nouă manifestaţie

Marşul se desfăşoară în oraşul Pakkoku, unde armata a deschis focul spre călăgării care au protestat în septembrie.

"Sunt aproximativ 200 de călugări care participă la un marş de rugăciune", a declarat un martor.

Autorităţile susţin că doar zece persoane au murit în confruntările de luna trecută, deşi comunitatea internaţională crede că este vorba de mult mai multe victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici