Canalul de YouTube al fostului preşedinte american Donald Trump a fost reactivat. Platforma ridică interdicţiile

  • Contul de YouTube al fostului preşedinte american Donald Trump a fost redat publicului larg
  • Trump a fost interzis pe mai multe platforme sociale după campania electorală eşuată din urmă cu doi ani
  • În ianuarie 2021, platforma i-a blocat accesul la cont pe o perioadă nedeterminată deoarece în videoclipurile sale incita la violenţă
342 afișări
Imaginea articolului Canalul de YouTube al fostului preşedinte american Donald Trump a fost reactivat. Platforma ridică interdicţiile

Canalul de YouTube al fostului preşedinte american Donald Trump a fost reactivat. Platforma ridică interdicţia

Platforma de streaming online gratuit YouTube a reactiavat contul fostului preşedinte Donald Trump, la doi ani distanţă de la suspendarea acestuia pe motiv că incita la violenţă în videoclipuri. Mişcarea vine în urma unor decizii similare luate de Facebook, Instagram şi Twitter.

„Începând de astăzi, canalul Donald J. Trump nu mai este restricţionat şi poate încărca conţinut nou. Am evaluat cu atenţie riscul continuu de violenţă în lumea reală, echilibrând în acelaşi timp şansa alegătorilor de a auzi în mod egal de la candidaţii majori naţionali în perioada premergătoare alegerilor. Acest canal va continua să fie supus politicilor noastre, la fel ca orice alt canal de pe YouTube” au declarat oficialii companiei printr-un comunicat.

YouTube i-a blocat contul lui Trump pe o perioadă nedeterminată pentru discursul premergător asaltului de la Capitoliu. După revolte, conturile de Facebook, Instagram şi Twitter ale domnului Trump au fost şi ele suspendate. Dar în 2022, Trump a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din 2024, iar de atunci conturile sale de pe toate aceste platforme au revenit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici