Casa Albă: SUA vor continua să îl susţină pe preşedintele afgan

Casa Albă a declarat miercuri că Statele Unite vor continua să îl susţină pe preşedintele afgan Hamid Karzai, în timp ce o reexaminare a strategiei americane în ţara sa este în curs.

13 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: SUA vor continua să îl susţină pe preşedintele afgan

Casa Albă: SUA vor continua să îl susţină pe preşedintele afgan

"Îl vom susţine pe preşedintele democratic ales al Afganistanului", a declarat un purtător de cuvânt al Casei Albe, Robert Gibbs, ca răspuns la informaţiile din presă, potrivit cărora Statele Unite sub noua administraţie intenţionează să se arate mult mai intransigente faţă de Karzai.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici