Ce au mâncat Putin şi Kim Jong Un. Ruşii par să fi pregătit un meniu bogat pentru musafirul lor exotic

Un drum lung cu trenul şi o întâlnire de mai multe ore face poftă de mâncare. Iată ce au mâncat Putin şi Kim Jong Un.

2072 afișări
Imaginea articolului Ce au mâncat Putin şi Kim Jong Un. Ruşii par să fi pregătit un meniu bogat pentru musafirul lor exotic

Ce au mâncat Putin şi Kim Jong Un. Ruşii par să fi pregătit un meniu bogat pentru musafirul lor exotic

După discuţiile de două ore purtate miercuri la un centru de lansare a rachetelor spaţiale din Extremul Orient al Rusiei, Putin şi Kim Jong Un au luat masa împreună. Ruşii par să fi pregătit un meniu bogat pentru musafirul lor.

Putin şi Kim au avut o masă ce a început cu o salată cu raţă, smochine şi nectarine, urmată de găluşte ruseşti "pelmeni" făcute din crab de Kamchatka, apoi o supă de peşte alb de Amur, potrivit unui reporter acreditat de Kremlin citat de Reuters.

La felul principal liderii au posibilitatea de a alege între sturion cu ciuperci şi cartofi sau un antricot de vita maturat cu garnitură de legume la grătar. Pentru desert, în meniu au fost incluse afine roşii din taiga (regiunea vastă şi împădurită a Siberiei din Rusia) cu seminţe de pin şi lapte condensat.

Au fost oferite, de asemenea, vinuri albe şi roşii din conacul Divnomorskoe din sudul Rusiei.

Înainte de a propune un toast pentru sănătatea lui Putin înaintea mesei, Kim ar fi spus că este încrezător că Rusia va câştiga în ceea ce Moscova numeşte "operaţiunea sa militară specială" din Ucraina.

Sunt profund convins că eroica armată şi poporul rus vor moşteni cu strălucire tradiţia victoriei, vor demonstra cu încredere demnitatea şi onoarea nepreţuită pe fronturile operaţiunii militare speciale", a declarat Kim prin intermediul unui translator, înainte de a ridica un pahar de vin, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici