Ce le-a transmis Papa Francisc protestatarilor şi liderilor politici

  • Papa Francisc a vorbit în Piaţa Sf. Petru despre violenţele din societate
  • Papa a rugat liderii politici din întreaga lumea să asculte vocea oamenilor
  • Papa Francisc face apel la protestatari să nu pice în tentaţia agresiunii
1990 afișări
Imaginea articolului Ce le-a transmis Papa Francisc protestatarilor şi liderilor politici

Ce le-a transmis Papa Francisc protestatarilor şi liderilor politici

Papa Francisc a vorbit în Piaţa Sfântul Petru de situaţia politică critică din lume. Papa a exprimat solidaritatea faţă de victime şi a lansat un apel pentru protestatari şi pentru liderii politici din întreaga lume. Uite ce a avut să le spună:

  • „În timp ce rog protestatarii să îşi exprime cererile în pace, fără să cadă în tentaţia agresiunii şi a violenţei, fac apel la cei cu funcţii publice şi guvernamentale să asculte vocea cerăţenilor şi să asigure respectful drepturilor şi al libertăţilor civile”, a declarat papa.

 




Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici