Ce spun Casa Albă şi CIA, după ce un câştigător al Premiului Pulitzer a acuzat SUA că se află în spatele exploziei de la Nord Stream

Pe blogul său, reporterul american de investigaţie Seymour Hersh lansează o teorie negatp de Casa Albă.

3722 afișări
Imaginea articolului Ce spun Casa Albă şi CIA, după ce un câştigător al Premiului Pulitzer a acuzat SUA că se află în spatele exploziei de la Nord Stream

Câştigător al Premiului Pulitzer: SUA se află în spatele exploziei de la Nord Stream

Explozia de la gazoductele submarine Nord Stream din Marea Baltică a fost o operaţiune secretă ordonată de Casa Albă şi realizată de CIA: jurnalistul american de investigaţie Seymour Hersh, câştigător al Premiului Pulitzer, dezvăluie pe blogul său.

Potrivit acestuia, scafandrii Marinei SUA, în iunie anul trecut, folosind un exerciţiu militar NATO ca acoperire, au plantat explozibili de-a lungul conductelor care au fost detonate trei luni mai târziu.

Hersh - ale cărui dezvăluiri au fost preluate de unele surse mass-media internaţionale - citează o sursă care ştie direct planul, dar raportează şi negaţiile venite dinspre Casa Albă şi CIA.

„Acest lucru este complet fals şi o invenţie totală”, a spus Adrienne Watson, purtătoare de cuvânt a Casei Albe. „Aceasta afirmaţie este complet şi cu totul falsă”, a afirmat Tammy Thorp, purtătoare de cuvânt a CIA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici