Cea mai recentă actualizare a pierderilor de pe front vorbeşte despre un număr uriaş de victime ruseşti

Aproape 200.000 de soldaţi ruşi ar fi fost ucişi şi răniţi în timpul războiului din Ucraina, conflict care va împlini un an pe 24 februarie.

9622 afișări
Imaginea articolului Cea mai recentă actualizare a pierderilor de pe front vorbeşte despre un număr uriaş de victime ruseşti

Cea mai recentă actualizaare a victimelor de pe front: 200.000 de soldaţi ruşi ucişi şi răniţi

Estimarea aparţine New York Times, care vorbeşte despre o „cifră simbolică” care ar indica, potrivit „oficialilor americani şi occidentali”, cât de rău merge „invazia dorită de Vladimir Putin”.

În orice caz, ar fi vorba despre o estimare dificil de făcut, având în vedere că Moscova ar „subestima în mod regulat numărul de morţi şi răniţi, subliniind că masacrul luptei în şi în jurul oraşului Bakhmut din estul ucrainean şi oraşul Soledar ar umfla totalul”.

În orice caz, scrie New York Times, potrivit „analiştilor ruşi este puţin probabil ca pierderea de vieţi omeneşti să fie un factor de descurajare pentru obiectivele de război ale lui Putin”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici